Afbeelding

Bezoek uit Lippstadt aan Maashorst tijdens Koningsdag

Algemeen 427 keer gelezen

UDEN | Op 27 april brachten ruim honderd mensen uit Lippstadt een bezoek aan Uden. Ze werden vergezeld door Birgit Rubart en Nicola Hahne van het Partnerschapscomité uit Lippstadt. Diversen van hen waren voor de eerste keer in de gemeente Maashorst en reageerden zeer enthousiast.

De groep werd ontvangen met koffie, thee en een oranjegebakje. Na het verwelkomingswoord door Harold van den Broek, locoburgemeester, werd er geproost met oranjebitter op de koning. Aansluitend genoten ze van de diverse activiteiten in het centrum, waaronder de vrijmarkt. Om 17.00 uur werden ze bij hun terugreis naar Lippstadt uitgezwaaid door de leden van het Partnerschapscomité van de gemeente Maashorst.

Vergoeding
De gemeente Maashorst stimuleert de contacten tussen Lippstadt en onze inwoners.
Groepen of verenigingen kunnen een beroep doen op een bijdrage in de reiskosten (vergoeding) van 10 euro per persoon (volwassenen), met een maximum van 300 euro per groep. De vergoeding voor jongeren tot 18 jaar is 14 euro per persoon, met een maximum van 350 euro per groep. Je kan hiervoor per e-mail een verzoek indienen: lippstadt@gemeentemaashorst.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant