Tim Kerkhof presenteert in Uden zijn eerste expositie.
Tim Kerkhof presenteert in Uden zijn eerste expositie.

Mysterieuze expositie Tim Kerkhof in Knekelhuisje

Kunst en cultuur 662 keer gelezen

UDEN | Duik deze maand in de fascinerende wereld van kunstenaar Tim Kerkhof, waarbij het Knekelhuisje in Uden wordt omgetoverd tot een schatkamer van kunstzinnige curiosa. Deze locatie, met een mooie geschiedenis, biedt de perfecte achtergrond voor Tims werken. De sfeer en het karakter van deze locatie versterken de ervaring van fascinerende kunst.

Na jaren van experimenteren met het kweken van kristallen presenteert Tim Kerkhof vol trots zijn eerste solo-expositie. Het is een reis door een wonderlijke wereld vol alchemistische taferelen, mystieke relikwieën, betoverende edelstenen en sieraden. Hierbij verenigt hij de organische vormen van botten met de geometrie van kristallen. Het is een aanrader voor iedereen met een interesse in kunst, geschiedenis en het mysterieuze. 

Uden Museum
Op de eerste verdieping is het Uden Museum geopend. Hier zijn nieuwe Udense attributen te bewonderen. De gastvrouwen kunnen je er meer over vertellen.

Openingstijden
De deuren van het Knekelhuisje staan in de maand weer elke vrijdag, zaterdag en koopzondag gratis voor je open tussen 13.00 tot 17.00 uur. Zoals altijd is de toegang gratis. Er is koffie of een ander drankje verkrijgbaar.

4 mei
Op zaterdag 4 mei is het Knekelhuisje gesloten vanwege de Dodenherdenking aan het Piusplein. Ook daar ben je welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant