Eigenaresse Souwena in de nieuwe zaak.
Eigenaresse Souwena in de nieuwe zaak.

Opening brandstore ‘Kalli Jewelry Sieraden’ in hartje Uden

Zakelijk 1.727 keer gelezen

UDEN | Shoppers opgelet! Uden is binnenkort een nieuwe winkel rijker. Aan de Markstraat 6 opent het sieradenmerk Kalli Jewelry haar eerste brandstore. Dit gebeurt met een feestelijke opening op 3 mei.

Het sieradenmerk zat sinds 2008 op de Loopkantstraat als groothandel voor de inmiddels meer dan 250 B2B klanten die het merk al bedient. “Door een verandering van strategie en groei wilden wij Kalli Jewelry dichter bij de consument brengen”, vertelt eigenaresse Souwena Mulders. “Met het openen van de brandstore hebben we direct contact met ons publiek en kunnen we nog beter inspelen op ontwikkelingen en behoeften van onze klanten.”

‘Pretty things inside’
De nieuwe winkel heeft behalve de verschillende luxe armbanden onder meer ook een unieke kast met een uitgebreid assortiment aan oorbellen, oorstekers en oorhangers. Mocht je op zoek zijn naar kettingen of ringen: de collectie van Kalli Jewelry bestaat uit verschillende modellen die telkens variëren. Al deze sieraden zijn verkrijgbaar in goud, zilver, of roségouden kleur en gemaakt van een hoge kwaliteit edelstaal waardoor deze hypoallergeen zijn en dus allergievrij. “Ook voor prachtige cadeaus, advies of het passen van de sieraden staan we klaar. Kom snel kijken, want er zijn leuke openingsacties!” Zo heeft het team van Kalli Jewelry - met Moederdag in het verschiet - verschillende handgeselecteerde sets gecreëerd die klaarliggen als cadeau. De eerste vijftig klanten die op 3 mei tijdens de opening iets kopen krijgen een presentje. Voor het laatste nieuws en acties, loop binnen of volg Kalli Jewelry op social media.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant